Prva Grupa Polaznika Obuke Za Zanimanje Stolar Namještaja Uspješno Završila Obuku

Prva grupa polaznika obuke za zanimanje stolar namještaja uspješno završila obuku

Doboj, 23.01.2015. godine – Osnovna znanja i vještine u stolarskom poslu stečena tokom obuke u preduzeću Pro Invest d.o.o. Doboj biće upotrebljiva  u  životu, stav je svih polaznika obuke. Učesnici obuke imali su priliku da se upoznaju sa osnovnim karakteristikama posla stolara namještaja i da savladaju neke od vještina neophodnih za bavljenje ovim zanimanjem. Obuka je trajala ukupno 90 časova odnosno 15 radnih dana. U tom periodu polaznici obuke imali su priliku da učestvuju u proizvodnim procesima i da samostalno doprinose stvaranju novih proizvoda u okviru proizvodnog programa preduzeća Pro Invest d.o.o. Doboj.

Centar za menadžment, razvoj i planiranje – MDP Inicijative u saradnji sa preduzećem Pro Invest d.o.o. Doboj radi na formiranju druge grupe polaznika obuke čiji početak je planiran za 02. februar 2015. godine.

Obuka za stolara namještaja održana je u okviru projekta „Obuči se, zaposli se“ čijom realizacijom upravlja Centar za menadžment, razvoj i planiranje. Finansijska sredstva za ovaj projekat obezbijedila je Švajcarska agencija za razvoj i saradnju kroz Projekat zapošljavanja mladih – YEP.