Javni Poziv Mladima Doboja I Petrova Za Prijavu Na Obuku Za Stolara Namještaja, šivača I Tapetara

Javni poziv mladima Doboja i Petrova za prijavu na obuku za stolara namještaja, šivača i tapetara

Doboj, 12. novembar 2014. godine, Centar za menadžment, razvoj i planiranje – MDP Inicijative iz Doboja i Organizacija za razvoj, informisanje i saradnju – OZ Petrovo iz Petrova, u saradnji sa Zavodom za zapošljavanje Republike Srpske, Filijala Doboj, pozivaju mlade ljude sa prostora Doboja i Petrova da se prijave za program obuke stolara namještaja, šivača i/ili tapetara.

Poziv je organizovan u okviru projekta „Obuči se, zaposli se“ koji zajednički realizuju MDP Inicijative i OZ Petrovo, uz finansijsku podršku Švajcarske agencije za razvoj i saradnju (SDC) kroz Projekat zapošljavanja mladih – YEP.

Program obuke biće organizovan kroz teoretsku i praktičnu  nastavu, u saradnji sa preduzećem d.o.o. Eco Line Petrovo. Pozivom je planirana obuka za ukupno 20 mladih ljudi. Ukupno trajanje obuke je 12 radnih dana (dvije kalendarske sedmice).

Na poziv mogu se prijaviti nezaposleni mladi ljudi (starosti od 18 do 30 godina) sa završenom osnovnom školom koji su prijavljeni u Zavodu za zapošljavanje Republike Srpske. Prednost će imati kandidati sa prostora Doboja i Petrova kao i kandidati koji su pohađali obuku u Klubu za traženje posla. Polaznicima obuke biće pokriveni troškovi osiguranja tokom trajanja obuke, troškovi toplog obroka kao i troškovi prevoza.

Svi zainteresovani svoje prijave mogu podnijeti na adresu elektronske pošte:info@mdpinicijative.ba

Uz prijavu, kandidati trebaju dostaviti kratku biografiju (podatke o završenoj školi, prethodnom radnom iskustvu ukoliko postoji). Svim polaznicima koji uspješno završe program obuke biće dodijeljeni sertifikati o završenoj obuci.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.”>info@mdpinicijative.ba.

Projekat “Obuči se, zaposli se” podržan je kroz Projekta zapošljavanja mladih – YEP, čija je realizacije povjerena organizaciji GOPA, uz finansijsku podršku Švajcarske agencija za razvoj I saradnju. Kroz Projekat zapošljavanja mladih odobreno je ukupno 11 projekata nevladinih organizacija ukupne vrijednosti 388.000 KM čijom realizacijom će se u narednih godinu dana obezbijediti zapošljavanje najmanje 120 mladih osoba širom BIH.