U Modriči Održana Javna Tribina Sa Predstavnicama Političkih Stranaka, Kandidatkinjama Za Lokalne Izbore 2012.

U Modriči održana javna tribina sa predstavnicama političkih stranaka, kandidatkinjama za lokalne izbore 2012.

U Modriči održana javna tribina sa predstavnicama političkih stranaka, kandidatkinjama za lokalne izbore 2012. godine.

Modriča, 28.09.2012. godine – U prostorijama Srpskog kulturnog centra u Modriči, dana 28.09.2012.godine održana je javna tribina pod nazivom „Stanje i perspektive javnih i komunalnih usluga na prostoru opštine Modriča“. Tribini su prisustvovale predstavnice političkih stranaka koje su prijavile kandidatske liste za lokalne izbore 2012. godine u Modriči. Učesnice javne tribine su prisutnima građanima predstavili svoje viđenje stanja javnih i komunalnih usluga na prostoru opštine Modriča. Posebno je apostrofirana potreba riješavanja problema kolektivnog grijanja na prostoru urbanog dijela opštine Modriča, uvođenje više reda u oblasti javnog prevoza na prostoru opštine kao i proširenju kapaciteta predškoslkih ustanova.

Građani koji su prisustvovali javnoj tribini imali su priliku da čuju razmišljanja kandidatkinja za mjesto odbornika u predstojećem sazivu Skupštine opštine Modriča o aktuelnim pitanjima iz oblasti javnih i komunalnih usluga ali i da postave pitanja za koja smatraju da su bitna za građane opštine Modriča.

Tribina predstavlja sastavni dio aktivnosti predviđenih projektom „Monitoring usluga na lokalnom nivou – Građani i lokalna vlast zajedno do boljih usluga“ koji je pokrenut i podržan od strane Fonda otvoreno društvo BiH, a za čiju realizaciju na prostoru opštine Modriča je zadužen Centar za menadžment, razvoj i planiranje – MDP Inicijative Doboj.