Na Internet Stranici Centra Za Socijalni Rad Doboj Objavljeni Preliminarni Rezultati Javnog Poziva Za Dodjelu Pomoći Porodicama Koje Su Bile Pogođene Prošlogodišnjim Poplavama I Klizištima

Na Internet stranici Centra za socijalni rad Doboj objavljeni preliminarni rezultati Javnog poziva za dodjelu pomoći porodicama koje su bile pogođene prošlogodišnjim poplavama i klizištima

CARE International, u saradnji sa CARE France je pokrenuo projekat pod nazivom “Podrška ranjivim domaćinstvima pogođenim poplavama u Doboju”. Projekat se sprovodi na području Grada Doboja, uz podršku MDP Inicijativa i Centra za socijalni rad Doboj.

Nakon objave Javnog poziva, komisija za rangiranje prijavljenih domaćinstava je obišla sve prijavljene i objavila rang listu domaćinstava koja su se prijavila. Komisija je predložila 77 domaćinstava za dobijanje pomoći koja će biti pružena u obliku vaučera koji će se moći iskoristiti za nabavku namještaja, bijele tehnike, školskog pribora, ogreva i slično.

Rang listu možete naći na adresi Centra za socijalni rad Doboj (http://www.csrdoboj.org/index_htm_files/rezultati%20javnog%20poziva.pdf).

Nakon isteka žalbenog roka sve porodice koje su nominovane za dobijanje pomoći će biti kontaktirane radi dogovora o vremenu i načinu preuzimanja pomoći.